Még mindig csak webáruház

A Hit Space hangszerüzlet nyitását a jelenlegi körülmények között kockázatosnak tartjuk, ezért közös biztonságunk érdekében ügyfeleket személyesen továbbra sem fogadunk. Kár, mert nagyon szívesen próbálgatjuk veletek a stúdió monitorokat, hangszereket, miazmást.

A nyitás lehetőségét napi szinten mérlegeljük, és ha biztonságosnak ítéljük, azonnal nyitunk.

Jelenleg már van lehetőség személyes átvételre: kizárólag amennyiben a rendelés előre ki van fizetve, továbbá ha kollégáink emailben jelezték, hogy a termékek átvehetőek üzletünkben. Az átvétel a visszajelzést követően minden hétköznap 10:00-16:00 óra között lehetséges.

A rendelést átvételkor módosítani, kiegészíteni nem tudjuk. Előzetes fizetés és a visszajelzés hiányában személyesen nem áll módunkban kiszolgálni titeket.

A megfelelő terméket segítünk kiválasztani, ezt kollégáink garantálják. Ha valami beüzemelése segítséget igényel, távolról próbálkozunk.

Szombaton most nem leszünk nyitva, de hétfőtől péntekig 10:00-18:30 között elértek bennünket telefonon: +3613222519 , chatben ott jobb lent, és a kapcsolat menüben.

Használjátok ki az időt, legalább nem fognak benneteket zavarni a kreativitásban, aztán reméljük, hogy hamar látjuk egymást megint.

Na igen, és vigyázzatok magatokra!


Itt az új Hit Space online bolt