Itt az új Hit Space online bolt

Kedves Barátaink!


Volt szerencsénk annyi ideje létezni, hogy szükségszerűen elhasználjuk a cég ilyen-olyan fogaskerekét, csavarját. Ez történt most az informatikai rendszerünkkel, melyet teljesen meg fogunk újítani azért, hogy a munkánkat még profibban tudjuk elvégezni. Az első fázisban elkészült egy új plaftormon létrehozott webshop, amit majd a teljes háttér informatikai rendszerének cseréje követ. Ez egy komoly erőfeszítést igénylő feladat. Amíg ez nem történik meg, kisebb kompromisszumokkal tudunk csak működni, de biztosak vagyunk benne, hogy amit majd fél év múlva használtok, azzal nagyon elégedettek lesztek. Itt van rövdien, mik változnak:

  • A régi rendszer ügyféladatait nem hoztuk át, nem is tervezzük. 

  • A kedvezményrendszerünket szüneteltetjük. Nagyobb rendelésekre adunk egyedi ajánlatot ebben az átmeneti időszakban. Később azokat hozzáírjuk a kontólhoz.

  • A hírlevél feliratkozóit viszont át fogjuk hozni a napokban, és lesznek hírlevelek akciókról, újdonságokról.

  • A régi szuper készletkijelzésünk egy jó darabig sajnos szünetel. Ha tudni szeretnétek, hogy adott termék van-e raktáron, azt kollegáinktól tudhatjátok meg, pl. a lenti chatbox használatával, üzenetküldéssel, telefonhívással.

  • Terveink szerint napokon belül vissza fog térni a kártyás fizetés lehetősége.

  • A korábbi blogepizódok migrálása még nem teljes, folyamatban van.

Minden más, ami nem webshop, változatlan marad. Változatlanul vadásszuk a legizgalmasabb terméket mindegy milyen gyártóról van szó, a felkészült, segítőkész kollegák ugyanazok, a demótermet tovább fejlesztjük, a raktáron levő termékek palettája pedig még bőségesebb lesz az eddiginél is.  De ezt majd saját magatok is tapasztaljátok.

Hamarosan visszatérnek a műsoraink, az A/D vlogja és a Modulárma (utóbbi a saját Youtube csatornáján).

Addig is, ha bármi észrevételetek van, azt szívesen vesszük.


Baráti üdvözlettel,

A HIT SPACE csapata


Matrixbrute hangszínek a Liquid Limbstől