Cégünkről

Az Absolute! 1993-ban alakult meg, és rá két évre nyilvánvalóvá vált a növekvő igény csúcsprofesszionális stúdiótechnikára, illetve számítógép alapú zenei rendszerekre. Ebben képeztük magunkat évekig fáradtságot, erőt és pénzt nem kímélve. A stúdiókban, nagy produkciókban megszerzett tapasztalatokat aztán könnyen tudtuk alkalmazni a népesebb tábort alkotó, kísérletező kedvű hobbyzenészek problémáinak megoldására is, és nem titkolt célunk az, hogy ezt még tovább fejlesszük: minél többen kedvet kapjanak a modern otthoni zenéléshez.

Első üzletünket HiT SPACE néven 1996-ban nyitottuk meg a közönség számára, és mindent elkövettünk annak érdekében, hogy a legérdekesebb, legfrissebb, leghightechebb helyszíne legyen a magyar elektronikus zenei szférának, lépést tartva a külföldi sztenderdekkel és újdonságokkal.

A bemutatótermünkben szívesen látunk minden kedves érdeklődőt egyéni demóra, ahol páratlan vizuális és audio élményre számíthatnak. Az üzletnek ez a weboldal egyfajta virtuális megfelelőjének tekinthető , ahol lehetővé szerettük volna tenni hogy otthonról is tudják tanulmányozni termékeinket, illetve eleget tegyünk az internetes rendeléssel kapcsolatos igényeknek. Terméklistánkat rendkívül aprólékos munka árán állítottuk össze: nem lehet akármit vásárolni mint a legtöbb boltban, csakis olyat, ami megfelel a mi legszigorúbb elvárásainknak is. Mindezek mellett kínálatunk páratlan: nincs mégegy üzlet, ahol ennyi billentyűs hangszerre és stúdióberendezéssel találkozhatnak az érdeklődők: a butik (egy-két fős) cégektől a nagyvállalatok termékeinek szinte teljes palettája elérhető, sőt, a legtöbb ki is próbálható..

A boltunkban a szakszerű kiszolgálás mellett helyi raktár és szerviz működik a leggyorsabb és legszínvonalasabb kiszolgálás érdekében.