SOMA Laboratory hírek és verseny
Hírek a SOMA laborjából

Izgalmas híreket kaptunk a SOMA Laboratory szeptemberi hírlevelében, ezért gondoltuk, megosztjuk veletek a legfontosabb infókat!

Jön a Terra

Tavasszal már beszámoltunk róla videónkban, hogy a SOMA főagya, Vlad egy nagyon izgalmas szintit fejleszt, a Terrát. A hírek szerint hónapokon belül elindul a gyártás, méghozzá kétféle kiadásban, így talán Karácsonyra már a boltban is lesz belőle pár darab...

Cosmos Firmware Update

Az egyik legizgalmasabb looper és delay a Cosmos. Örömmel láttuk, hogy itthon is sokatokat érdekel a masina, és páran már jeleztétek, hogy vannak vele apróbb bug problémák. Ezt szerencsére hamar orvosolták, ezért mindenkinek javasoljuk, hogy frissítse a firmware-t!

Pulsar patch verseny

A SOMA hamarosan kiad egy patch könyvet a Pulsarhoz. Ebbe szeretnék bevonni a világ minden Pulsar felhasználóját, ezért Patch versenyt hirdettek. A legjobb patchek majd bekerülnek a könyvbe, a fődíj pedig egy Vlad Kreimer által szignált Lyra 8 lesz. A második helyzett Ether masinát, a harmadik pedig RoAT-t fog nyerni. A jelentkezéshez a részleteket itt találjátok.

Videó verseny

A SOMA-hoz közel álló Freddy Fresh és Jury Shevalin írtak egy zenét, amihez a SOMA most videó versenyt hirdet. Tudjuk, hogy sokan nemcsak szintiket tekergettek, hanem videóztok, vlogoltok is, úgyhogy gondoltuk, ezt is megosztjuk veletek. A jelentkezéshez a részleteket itt találjátok.

SOMA zene

Végül, de nem utolsó sorban figyelmetekbe ajánljuk a SOMA kiadójának (mert azt is működtetnek) legújabb kiadását! Hallgassátok örömmel Olof David Ahlén Advent EP-jét!

UAD Spark
Ízelítő az UAD plug-inek világából