Új HERITAGE kiadású Apollo hangkártyák

A Universal Audio a népszerű Apollo hangkártyáit átcsomagolta!


A nevükben szerepel a "Heritage Edition" kifejezés, és jelentős értékű szoftvert adnak hozzá, és az áruk is drágább lett. Az olcsóbb kártyákhoz és a drágább kártyákhoz eltérő szoftvereket csomagolnak alapból, ezeket részletezzük alább. 


1. Kategória

Apollo Solo
Apollo Solo USB
Apollo Twin USB
Apollo Twin X Duo
Apollo Twin Quad

Ezek a kártyák gyárilag az ANALOG REALTIME CLASSICS plug-in csomaggal érkeznek, most kiegészülnek egy 1300 dollár értékű csomaggal:

Teletronix LA-2A Classic Leveler Collection


Az LA-2A az elsőszámú választás ha fenséges optikai csöves komprimálásra van szükség. Az LA-2A-nek három mérföldkő jelentőségű változata létezik, de alapból az Apollókhoz csak a Legacy változat jár. Ez a csomag tartamazza mindhármat. Szóval ha finom dinamika szabályzására van szükség vokálon, basszuson, dobokon, akkor ez az, amire szükséged van. 

Tudj meg többet

Pultec Passive EQ Collection


A Pultec passzív csöves hangszínszabályzói a gold sztenderd a meleg, zenei EQ-zásban. Ez a csomag mindhárom Pultec berendezést tartalmazza a rejtélyes kiemeléseivel és vágásaival. Bármin csak jót tesz. 

Tudj meg többet

1176 Classic Limiter Collection


A 1176 a legtöbb producer számára a "lakatlan sziget" kompresszora - jellegzetes karakterével, ultragyors FET limiterével érik el, hogy fejbevágjon a dob, az ének legyen "platinum-hangzású", a basszus kövér, de minden máshoz is jó. Az alap 1176 mellé itt is megkapod mindhárom, jellegzetesen eltérő történelmi változatát. Hallani fogod miért ezt tekintik a világon a legautentikusabb 1176 plug-in kollekciónak.

Tudj meg többet

Pure Plate Reverb


Természetes mélységet, és ragyogást adhatsz a felvételeidhez a UA híres plate zengető modelljével. Ez tehát egy fajta zengető típus, ami számos felvételhez nélkülözhetetlen, szimplán azért, mert szerves részévé váltak a kultúránk szövetének.

Tudj meg többet

UA610 Tube Preamp & EQ  Collection


A UA ikonikus 610-es csöves mikrofon előerősítője felharmonikusban gazdag, meleg hangzást kölcsönöz a forrásnak. Annál is inkább, mert a 610-A és 610-B modellek Unison támogatásúak, tehát már az analóg fokozatnál kezdetét veszi az eredeti berendezések utánzását. Instant klasszikus vintage.

Tudj meg többet

2. Kategória

Apollo x4
Apollo x6
Apollo x8
Apollo x8p
Apollo x16

Ez a kategória a fentieken túl további 5 kollekcióval érkezi, mintegy 2400 dollár értékben! (Ezek az Apollók pedig már eleve gyárilag a nagyobb Analog Realtime Classic Plus csomaggal érkeznek).

Helios Type 69 Preamp & EQ Collection


A Helios Type 69 keverőpulton készültek mesterművek többek közt a Led Zeppelintől, a Beatlestől, David Bowie-tól, Jimi Hendrixtől. Ez a lenyűgöző plug-in kollázs hozza a jellegzetes Type 69 tolását a közepeknek, hogy a speciálisan alacsonyra hangolt mélyemelő- és vágó szűrőjének a hatását.

Tudj meg többet

V76 Preamplifier


A klasszikus német csöves előfokot több mint 70 évvel ezelőtt fejlesztették ki: a V76-nak hihetetlenül gazdag hangzása van, gyengéd hangszínszabályzója szinte mindenen bájos, legyen szó vokálról, akusztikus gitárról, vónósakról, dobokról vagy basszusról. Az Apollo hangkártyák esetén pedig támogatja a Unison technológiát. 

Tudj meg többet

Oxide Tape Recorder


Adj melegséget, ütős mélyeket, és nagy formátumú analóg szalagos magnók jellegzetes "összeérlelő" hatását a felvételeidhez! Egyszerű bemenet/kimenet beállítás, 7.5 és 15 IPS szalagsebesség választás,  két mágnesezési görbe révén gyorsan előhívhatsz autentikus vagy extrém textúrűjú szalagos hangázst.

Tudj meg többet

Teletronix LA-3A Audio Leveler


A "titkos fegyver" képes a hangokat rögtön az "arcodba hozni". Ez a félvezetős elektro-optikai kompresszor segítségével energiával, felharmónikusokkal túrbozhatod fel az éneket, akusztikus gitárt, vagy ki lehet ugrasztani a dobokat a mixből, fel lehet dühíteni a basszusgitár vagy szoftszintik textúráját.

Tudj meg többet

Fairchild Tube Limiter Collection


Az ötvenes években megjelent Fairchild kompresszorok nagyon ritkának és nagyon keresettnek számítanak: az elérhetetlen, vágyálom kategória. A zászlóshajó 670-től ami hangulatossá, színessé teszi a sztereó buszt, vagy a kisebb 660-ig, mellyel nyomatékot adhatunk a zongorának, basszusnak és gitárnak - ez a gyűjktemény ugyanazt a selymes hangázst nyújtja, mellyel alakították a lemezeit pl. a Beatlesnek, Pink Flopynak és számtalan Motown művésznek.

Tudj meg többet

Universal Audio Apollo kártyák és plug-in csomagok összehasonlítása